Pro Tebe

Pro Tebe

Anotace: Snad...

Pomaloučku po špičkách
přišla láska k nám
já se ptám kdo odpoví
co teď dělat mám.

Mám se vznášet nebo létat
bojím se té blzkosti
duše má je poraněná
už nesnesu ty krutosti.

Zkouším létat,jde to těžko
křídla lámou vzpomínky
hledám všechno co by vzneslo
splétám malé pramínky.

Jako řeka tečeš ve mě
vzbouzíš ve mě oceán
vlnobití musím zkrotit
ať zasáhne osud sám...
Autor zlutasekk, 14.04.2009
Přečteno 568x
Tipy 2
Poslední tipující: Pevya, FrankieLamprt
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí