Šílený

Šílený

Anotace: úplně v háji z frajera no :-(

Ach bože,
rvu si vlasy
potácím se po pokoji
nevím co se sebou
chci zastavit ty hrozné myšlenky
které mi stále připomínají
jak moc tě miluji
chci zastavit čas
nebo naopak
zrychlit ho
ale opravdu hodně
aby se mi všechny rány zahojily
aby na to měli čas
a já to necítila
abych jen zavřela a otevřela oči
a ta bolest..
ta bolest by byla pryč!
Chci vrátit tu noc
kdy hladil si mě
a říkal mi
ať už jdu spát
a smál se tomu
že ti nechci dát pokoj
kdy si mě líbal..

jo v tu noc
to ti bylo jedno
že je mezi námi
markantní věkový rozdíl
jak ty říkáš

A teď
teď ani nevím
co vlastně chci
přímo teď
tady
na tomto místě
Vím,že bych ti odpustila
jsem z tebe celá paf
vím,že bych byla nejšťastnějším
člověkem
a vím,že by to bylo krásné

ale co určitě nevím
to je
co si myslíš
co se ti honí hlavou
říkáš si
,,byl to jen úlet?Nebo něco víc?!''
tak jako já
nebo si říkáš
,,co od toho čekala
prostě sme se pobavili!''
??
co říkáš?!
Co si myslíš
chci to vědět
strašně moc
tak se mi přestaň vyhýbat
..
prosím
Autor AnySs, 14.04.2009
Přečteno 356x
Tipy 4
Poslední tipující: Marfuša, nejsembásník, lampicka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsi v období, kdy dívka hledá vzor muže. Miluješ ho, protožes ho našla. Teď bude ještě chvilku trvat, než ho uvidíš v jiných klukách. Nádherné a bolavé poznávání.

15.04.2009 09:36:00 | Marfuša

to je mazec!

15.04.2009 08:46:00 | nejsembásník

nepros, nevrátí se...nejhorší nebude bolest, ale smíření se a přijmutí toho jak to je a jak nechceš aby to bylo...držím palce:-)

14.04.2009 22:28:00 | lampicka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí