Noční obloha

Noční obloha

Anotace: Co mi na hlavu přišlo ve večerních hodinách :)

Noční oblohou, září tolik světel,
jako by volali: lidi jen sněte,

Když zavřu oči, mě zdá se krásný sen,
o místě, kde není noc, kde je pouze den,

Bolest je pryč, ta navždy zmizí,
láska už není pro nikoho cizí,

Když máš někoho tak moc rád,
jako by kolem voněl květů sad,

Vezmu kvítek, možná i dva,
už je pryč ta bolestná tma,

Navěky a už se nevrátí,
zas a znovu, jen spolu, budeme se smáti
Autor kokkki, 14.04.2009
Přečteno 467x
Tipy 5
Poslední tipující: Nussichoco, Sýkorka07, Duhová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=)

24.09.2009 18:44:00 | Duhová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí