Tobě.

Tobě.

Anotace: Tohle mě napadlo,když jsem na tebe myslela...

Co ti dám,co mi dáš...
Nemám nic,než plnou náruč spadaného listí.
Příliš moc pro jednoho
a příliš málo pro tento okamžik.

Uteč radši.Odejdi.Utíkej.
Nebo půjdu stále za tebou
a už se nezbavíš zvuku mých kroků.

Prstýnek ze zlata,závaží z kamení
spadla jsem do bláta,
snad je to znamení.

Co tidám,co mi dáš...
Jen sama sebe se svými slabostmi
a sladkostmi
a silou.
Stávám se někým jiným,
možná.
Anebo jsem to konečně já.

Jsem z trávy utkaná,
vyšla jsem z obrazu
jsem kytka za mrazu.
Jsem bílá růže
stažená z kůže.
Autor TAORA3, 14.04.2009
Přečteno 741x
Tipy 6
Poslední tipující: klinika, trenérka, Churry, Kapka, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

opravdu pěkné souhlasím s poslední slokou

01.09.2009 11:43:00 | klinika

já to věděla..:-), souhlasím

20.07.2009 22:44:00 | trenérka

poslední sloka je suprová!

15.04.2009 08:29:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí