Dva obrazy

Dva obrazy

Anotace: ....

Když člověku teče mléko po bradě,
vyžívá se v nejrůznějších obřadech,
kůže jak potravinářská fólie
přilne se k druhému - zvlášť když se opije.
To, že pak odchází značně zkrabacená,
to už je šílenství lásek cena...

Když člověku rostou moudra po bradě,
nejvíc toužívá po dobrém obědě,
kůže plná mikro makro děr a rýh,
vzpomínek, rad, mouder - plný kulich.
Nejlepším zůstává v té lásce vtipem,
že staří lepí se taky - suchým zipem...
Autor voedor, 15.04.2009
Přečteno 300x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, Mbonita, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí