Začátek

Začátek

Anotace: Chvíli to máme, chvíli to ztrácíme. Bez ohledu na pocit - vždy o tom budeme psát.

Dnes, zítra, pozítří... ne už nikdy...
láskou se nehýří.
Můj pohár štěstí se převrhl,
no podívej se, co Ty jsi dovedl.

Láska je boj,
láska je chtíč,
láska je to, co jednou ztratíš.

Přesně to, co já už ztratila.
Ach já hloupá, v co jsem to věřila?!

Oči však dokořán už mám
a na rady své vlastní pouze dám.

Už nikomu věřit nebudu!
Nesnáším lásku - tu strašnou obludu!

Život není fér, to už vím.
Tvé oči jasné už ve snu nespatřím.
Tvé tělo už nikdy nebude mé...
Ty a já - to bylo Á a Bé...

Byl to jen začátek - přesně tak...
Autor Tempera, 15.04.2009
Přečteno 330x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, nejsembásník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

někdy skončí započatá věta,
jak když začne padat listí náhle vprostřed léta...

15.04.2009 12:11:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí