Sedm krátkých dní

Sedm krátkých dní

Anotace: Kdybys byl mým a já Tvojí byla, kdybych vedle Tebe večer mohla usínat, stěží by nás nějaká vzdálenost rozdělila, takhle mi zbývá jen vzpomínat.

A tak si plánuju, jak se začnu učit
a svý srdíčko přestanu mučit
a počítám do Tvého odjezdu dny
a v hlavě se mi bortí mé sny.

Zbývá nám týden poslední
už jen sedm krátkých dní,
pak odejdeš do dáli
a mě necháš stát v povzdálí.

Srdce se svírá už teďka,
už přitom pomyšlení,
že vídávám Tě dneska
a zítra už tomu tak není.

A vyhlídka na návrat přes velkej kopec vede,
kdo ví, co čas a vzdálenost mezi nás svede
a jestli pak budem na stejném nástupišti stát
a budeš mě mít pořád ještě trochu rád.

Odmítám to má lásko řešit
a zavírám vzpomínkový sešit,
že mám Tě ráda moc,
nezmění žádná vzdálenost.
Autor grázlík, 20.10.2005
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čas to všechno ukáže sám...

21.10.2005 12:19:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí