Stále a navždy

Stále a navždy

Anotace: Něco ve mně z tebe zůstalo, a už mě nikdy neopustí!

Jenom se díváš
Oči tvé, skleněné
Ani se neusmíváš
Stavy tvé, neměnné

Černé vlasy tvé vlály
Když jsme u tebe stáli
Když jsi plakala bolestí
Když jsi měla starosti

Život je výzva
Na ruce jizva
A v ruce nůžky
Na hlavě růžky

Jsi jasná jak tma
Když taješ jak kra
Když ráno vstáváš
Když na mě máváš

Minulost už není
Tak jak to chytré rčení
Je už jenom to
O co tady šlo

Jde tady jenom o nás
O nás dva – navždy
Do samotného konce
Spolu ...
Autor D.Angel, 20.10.2005
Přečteno 349x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mrazí...

02.11.2005 17:26:00 | D.Angel

Díky

21.10.2005 14:39:00 | D.Angel

Vždy jde o dva, pokud se připlete třetí, už to není ono! Moc dobré!

21.10.2005 14:08:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí