Nářek víly

Nářek víly

Anotace: ...

Věděl jsi,že našels štěstí,
myslel jsi,že jsem anděl.
Já hrála si s tebou lestí,
skvěle snášela ten úděl.

Věřil jsi,že jsem svatá,
a já ti lhala do očí.
Chtěl jsi,abych byla tvoje horda zlata,
a já tušila,že to dobře neskončí.

Stále ses upínal ke mně,
a každým dalším dnem.
Já cítila,že kus ze mě,
stává se tvým démonem.

Jednoho dne,já musela,
konečně utéct ti z života.
Rád jsi mě ničil,ráda jsem tě zničila,
opravdu je v mém srdci jen nicota?
Autor Aurora., 15.04.2009
Přečteno 638x
Tipy 9
Poslední tipující: Churry, Zuzinka, BARBYE, Petbab, Alasea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V tobě nicota není,
ale takové srdce je divoké,prostě vílí..

20.04.2009 19:11:00 | BARBYE

Klasa. 8-) Tak takhle naříkají víly...

17.04.2009 15:49:00 | Allainila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí