Znova

Znova

Anotace: ..už nechci repeat..

Umírá den..
Obzor se barví do medova.
Umírá den..
A já jsem ta vdova.
Už nějak nemůžu dál..
Jsou jen ty samý slova,
co říkáš mi..
POŘÁD!!
Zas a znova..
Topit se ve sklenici vína.
Červená či bílá??
Ne!! Černočerná špína..

(Nechci tě vidět..A přesto chodím, tam kde jsi.)

Pavučinou lží opředený.
A jako kapky na ní,
moje zoufalství,
jak rosa za svítání.
Zavírám svá víčka snová..
Ublížíš mi..
Zas a znova..
Autor Cristina, 15.04.2009
Přečteno 320x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Tygropes, V e r u n k a
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí