Hope

Hope

Anotace: všechny nás má v hrstí... :)

Držím ji, nehty zarývám do krve,
Nepustím ji! Dneska poprvé.
Však vytrhne se a s výčitkou se dívá…
„Odcházím. Tak to přece bývá….“

„Odcházíš… tak to bývá…“ zašeptám.
Vždycky řekneš to samé a já nevím, jestli na to mám…
…jestli mám na to, ztrácet tě znovu a zas,
Být bez tebe, bez sebe, bez nás…

Havran se mi krákavě směje,
Vítr svoji tesklivou píseň pěje,
Já těžce lapám po dechu,
S hlavou slouženou na mechu.

Možná chci bez tebe umřít,
Ale ještě žiji…
Ještě jednou za věčnost tě uzřít,
Vlasy, co po tobě zůstaly,
V dlani se svíjí…

Neuměl jsem se rozloučit,
Neuměl jsem říct sbohem,
Asi bych se to měl naučit,
Má neschopnost je tvým hrobem.

Bylas mé světlo ve tmě,
Bylas u mě, nesmě i smě…
Teď zmizelas v hlubinách půlnoci,
Jsme tebe, naděje otroci…
Autor Juliete, 15.04.2009
Přečteno 307x
Tipy 10
Poslední tipující: no.signal, Holis, Sýkorka07, NikitaNikaT., Tacca, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná, moc hezky napsaná, určitě si zaslouží ST a kdyby to šlo tak i víc, jinak nevím co dál ti říct. Snad jen.. pokračuj, hledej lásku. Na její odchod zapomenout se snaž. Neboj se, utrhni sedmikrásku a její krásy si važ.

18.04.2009 18:09:00 | Sýkorka07

Smutná báseň, pro mě hodně smutná.

17.04.2009 23:10:00 | NikitaNikaT.

zajimave, pekne...St

15.04.2009 21:23:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí