Kopretina

Kopretina

Anotace: jen takovej nápad... neumím to tak zformulovat a je to laciný... já vím...

Bílá je něha, stud můj na louce
proč nejsem tvoje svatební kytice?

Asi jsem prostá, příliš jednoduchá,
jsem ale hrdá, a ne prostoduchá.

Holubička slétla, padá ti k nohám,
má mě rád – srdce své ráda ti vydám.

Další vločka slétává k teplé zemi,
nemá mě rád – to už nezdá se mi.

Nebe se bělá bílými vlásky,
trhám je ze srdce celého z lásky.

Poslední bělásek bázlivě se třese,
co vyjde za věštbu, co stane se?
Autor loverose91, 15.04.2009
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta Hl., Kapka, honnnzik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí