Důvěra

Důvěra

Anotace: ...jen tak...

na lesní cestičce
v přítmí u rákosu
na malé lavičce
našla jsem Důvěru

plakala do dlaní
mechovým skřítkům
až seběhly se srny
a zajíci stoupali na zadní

tiše beze slova
slza po slze
střídala se znova
s čvachtnutím mechu

A já stále zamilovaná
do svého "prince"
tu sténající Důvěru
obešla jsem velice
rychle

až po čase mi došlo
že ta Důvěra
byla vlastně moje
Autor eery, 15.04.2009
Přečteno 318x
Tipy 4
Poslední tipující: Zpátky, Kapka, ziriant, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí