Ty

Ty

Anotace: ..

Hledíme si do očí
a slova zůstávají stát v laskavém tichu
nevyřčené fráze.
Letmo tě zrakem pohladím a začínám se sázet,
že vteřina,co příjde,ukončí můj boj.

Hledíme si do očí a naše strachy
vhánějí nám do duší oblaka bodavého kouře.
Pohladím tě po tvé ruce,
usměji se do tvých rtů
a přeji si,aby ta chvíle trvala věčně.

Pto tento okamžik jsem rád,že sedím vedle tebe.
Držím tě za tvou ruku
a usmívám se do tvých rtů
Autor Bubas, 16.04.2009
Přečteno 438x
Tipy 3
Poslední tipující: Churry, 6thSun, tooc
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

první část - perfekt!

16.04.2009 10:34:00 | tooc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí