necham si vzpomínky

necham si vzpomínky

Anotace: hra se slovy:)

Hledám tě
ve vaně plné pěny
v galaxii
v symfonii
v úsměvu staré ženy
v upřímných dětských očí
v zrcadle,zestárlém na chodbě
v tiché demagogii
v agonii
v přístavu
v euforii
Hledám tě
a celou dobu
biješ mi do očí
Hledám tě
a až přestanu
zatáhnu žaluzie, srdeční roletu
abys mi neunikl
z cesty pryč
Hledám tě
a až ustanu
nebude nic
Autor Rama_Maslova, 16.04.2009
Přečteno 346x
Tipy 3
Poslední tipující: zvířenka, 6thSun
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až ustaneš,bude vše...

17.04.2009 10:01:00 | zvířenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí