Vyhasnuté

Vyhasnuté

Anotace: je to báseň o sklamaní v láske , o bolestnom rozchode , o bolesti v duši..

Cencúľ minulosti sa mi roztápa v dlani,
stláčam vlahu dávnu,
v tom tichu preteká mi
spomedzi prsty,
ľadovým bozkom mi mrazí tvár,

dotýkam sa myšlienky (na teba).

Mráz zvádza môj dych,
tepna bez rytmu,
vo vôni blízkej,
vzduch stoná,
krídla prestali lietať.

Klesla som nižšie,
schodmi života stretla tvoju tvár,
v minulom prítmí sa mi marí,
tvoj obraz mi dá trochu vlahy do očí,
v chlade mi slzy mrznú,
ľadovce slov z úst mi stonajú,
vzdychy túžob dávnych,
zabudnutých v čase.
Autor DanaFuri, 16.04.2009
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: jedam, vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí