Ležér

Ležér

Anotace: - Jméno múzy

Se slovy z úst pláči,
nevidím obzor, nevidím loď,
slunce na hlavu pálí mi už nějaký rok,
se slovy u tvých úst se miluji.

Na kříži, lodní stěžeň můj sen,
v koši vysoko u nebe zpívám,
poslední z posledních svých písní,
pro slova z tvých úst, milovaná.

Ležér, tvé jméno v kámen vytesán,
jen květiny dělají mu společnost,
původní, nádherná to dívka,
teď ten šutr, balvan u břehů pokušení.

Se slovy z úst pláči,
nevidím tvé oči, nevidím tvá ňadra,
sluncem přikryt v příkrov věčné tmy,
hladím tvůj klín, Ležér, má milovaná.
Autor Láďa, 16.04.2009
Přečteno 300x
Tipy 8
Poslední tipující: Churry, Holis, Hloupá Květinka, Quigleika, Bíša, ziriant
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neobvykle, ale nádherně zvolená slova...

17.04.2009 22:32:00 | Hloupá Květinka

nektere obraty jsou povedene

16.04.2009 19:20:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí