Sonet z bitvy

Sonet z bitvy

Anotace: Nemam k tomu co dodat

Sbírka: Sonety, Sonety lásky

Sonet z bitvy

Chtěla bych ti odporovat,
chtěla bych se tě vzdát.
nemám však důvod,
neznám příčinu ani původ.

Porážíš mé smysly,
porážíš i to, co si má duše myslí.
Nevím, jak tě zastavit,
netuším, jak se tě zbavit.

Buduješ si mé srdce svým
a to ještě nevím, zda-li tě kdy zřím.
Proč už teď na tebe myslím?

Bojuješ s mým úsudkem,
bojuješ i se špatným skutkem
a přesto tě budu milovat, to vím.
Autor Juřinka, 16.04.2009
Přečteno 534x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí