Zloděj

Zloděj

Anotace: Láska je zbraň

Kdybych byla zloděj - ukradla bych lásku,
a až bych ji měla - byl by ze mně kat...
postavila šibenic,pak přes oči pásku,
dala bych ti lásko moje, ať se začneš bát!
Kdybych byla katem - neznala bych lítost,
nechala tě k šibenici potmě lásko jít,
klopýtat a padat, prosit o mou milost,
nevěděl bys, jak dlouho a jestli budeš žít...
Nejsem však ten zloděj, která krade lásku,
k šibenici potmě já sama klopýtám,
neprosím o slitování, a tu černou pásku
katovi, co je tak krutý, na památku dám...
Autor melanie, 16.04.2009
Přečteno 280x
Tipy 2
Poslední tipující: Házté, Frenky_dlouhan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tahle je taky supr!

17.04.2009 08:09:00 | Frenky_dlouhan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí