Nemám Tě ráda..

Nemám Tě ráda..

Anotace: .. Tato báseň je má první, kterou jsem kdy napsala.. Díky ní se mi splnil sen=) ... Je věnována mé žívotní lásce.. mému Ludvíku..

Sbírka: Básně pro mou Lásku...

Nemám Tě ráda, dělám co nechci,
ano, je to krásné ale přeci..
Nemám Tě ráda, můj život měníš
a Ty to zatím možná nevíš.

Nemám Tě ráda, myšlenky mi utíkají,
přemýšlím a po tvářích mi slzy stékají..
Nemám Tě ráda, když mi píšeš ta krásná slova..
Srdce mi buší, ach ty slova!

Nemám Tě ráda, páč nechci sama být,
Nemám Tě ráda, že chci jen o Tobě snít,
Nemám Tě ráda, páč jsem ted jiná,
Nemám Tě ráda, že nejsem stejná.

Nemám Tě ráda, že Tě tolik Miluji
a šance, kterou jsem měla, tak té moc lituji..
Nemám Tě ráda, že chci abys byl můj
a mé srdce Tě prosí "Jen při mě stůj."
Autor Salma, 16.04.2009
Přečteno 520x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí