Slovo není cit

Slovo není cit

Anotace: -

Už není cesty zpátky
už není cesty zpět
jen ticho místo hádky
na dva rozdělil se svět

není jedna duše
ve dvou tělech jako dřív
všechno je to jiné
už ne tak pevné jako klíh

nedívej se smutně
je to konec dobře víš
je to konec jak když utne
však ho ještě obrečíš

dělám tlustou čáru
za ní tě už nepustím
nebude to snadné
ale jedno dobře vím

že láska je jen slovo
a že slovo není cit
chápej já bez toho
dál nechci s tebou být

bývalo to krásné
ale chyběl tomu cíl
buďme rádi oba
že to netrvalo dýl
Autor Bolder, 16.04.2009
Přečteno 429x
Tipy 15
Poslední tipující: poustevník Jirka, Lea Aura, BARBYE, NikitaNikaT., Seanko, Dedillope, mexx, Kapka, V e r u n k a, Bolemíra Nebeská
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš pěkně, dobře se to čte a má to myšlenku :-))

25.07.2009 14:45:00 | poustevník Jirka

I takhle lásky končí..

20.04.2009 19:18:00 | BARBYE

Hezky napsáno "Hořké to zklamání"

19.04.2009 20:28:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí