Horolezec

Horolezec

Anotace: Jak to bylo s tou řekou?

Jsem rozmázlou stopou,
po zdi tvého já,
které se mě mlčky,
neustále ptá.

/ale asi neposlouchám, asi to nechci slyšet/

Už přes zeď nepůjdu,
bolí, když chci za tebou,
už dvě vyplakané stopy?
Akorát nad sebou! /UŽ NE!/

Teď se hladím s mráčky
a líbá mě víla
a ta nechce opět mi,
tahat ostří z týla.
Autor honnnzik, 17.04.2009
Přečteno 341x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Jana M., Kapka, Indigo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Netradiční volba slov.Pěkná.

17.04.2009 11:07:00 | Indigo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí