Napsaná

Napsaná

Anotace: Láska je povoz na nerovné cestě.

Hvězdná kytara rozehrála struny hvězd,
hvězd ve tvých očích,
hvězd v toulavém srdci.

Milostná mlhovina zahalila háj
a noční křik ptáků protíná kraj.
Noříš se do mne,
do nekonečné studny,
kde čirá hladina citu,
objimá okov trpělivosti.

Vycházíš ze mne nad ránem,
kdy slunečné kvítí rozkvétá
a zhrada u lesa prodává vůně;
vůně vzdálené noci.
Autor Hombre, 17.04.2009
Přečteno 386x
Tipy 5
Poslední tipující: staruska, Jana M., Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (5x)

Komentáře

Krásně napsaná... ST!

17.04.2009 11:39:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí