Setkání v Praze

Setkání v Praze

Anotace: Pro mého dlouholetého přítele a lásku v jedné osobě. Bejvávalo. Liter.cz, icq, Praha. Nezapomenu...

Nespoutaná já jedu,
jedu do Prahy a to bez sebemenší obavy.

On tam na mě čeká,
v ruce rudých růží pět.
Když mne spatří, očima mě ihned svléká,
já do náruče skočím mu hned.

Pak tak rychle plyne čas,
jsme šťastni spolu - oba smějeme se.
Pevně mi svírá pas,
něžně mazlíme se.

Hodiny orloje půlnoc odbijí,
vede mě dále, dále temnou Prahou.
Srdce mi kladným nábojem dobíjí,
netrvá to dlouho a vidí mne nahou.

Cítím jeho doteky čím dál víc,
ve Vltavě si pohráváme spolu.
Koukáme při tom na měsíc,
potom to vezmem k němu domů.

Po chvilce už oblečení leží na zemi,
nádherně do rytmu vzdychá.
Jak moc mě miluje do ouška šeptá mi,
pak zmlkne a slastně do mě vniká.

Poté vyčerpáním usneme...

Asi nikdy nezapomeneme na naši první noc,
tak vášnivé to bylo,
chci ho, chci ho strašně moc.
Chci, aby se to vážně uskutečnilo.
Autor P€ŤULK&, 17.04.2009
Přečteno 357x
Tipy 8
Poslední tipující: Samotář Samotinký, lennerka, padající do neznáma, Seanko, Kapka, Markéta Hl.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pekné vyznanie so silným nábojom túžby.. :)

20.04.2009 10:36:00 | lennerka

Hezký děj lásky

18.04.2009 16:15:00 | Seanko

skutečně zajímavé fabulace...ale já tě očima nesvlékám!

17.04.2009 18:30:00 | 11477

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí