Otázky a odpovědi

Otázky a odpovědi

Anotace: Dá se to vyjádřit i jinak,než slovy.

dotknu se ústy tvých rtů
a smísím dech svůj s tvým
tvé ruce mi položí otázku
já na ni odpovím

ptej se mne ptej se
já ostych zahodím
a ptát se začnu sama
dotyky nám řeknou
co je mezi náma

něžně a jemně
hledáš cestu ke mně
moje ruce obě
znají cestu k tobě
Autor Marupiara, 17.04.2009
Přečteno 432x
Tipy 11
Poslední tipující: Lady L, Kapka, strašidýlko-střapatý, Stoneman, padající do neznáma, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádehrná básenka, ST! víc slůvek není potřeba, dílko za sebe samo vypovídá.

17.04.2009 21:21:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí