Kristýnce potřetí

Kristýnce potřetí

Anotace: ... započata v práci, když jsem zahlédl Tvé vyhaslé oči ... zase jedna rychlá, bez nějakých spekulací napsaná básnička...

...
Kam jen poděl se úsměv a záře Tvých očí
Kam jen vytratil se dušesvit Tvůj podmanivý
Jež krátce však o to více moje srdce hřál
... snad, možná bych se Tě i raději vzdal

Než vídat Tě takto - utrápenou, zlomenou, jinou, změněnou...


Snad raději bych se Tě i vzdal?!?
Opravdu?!? Skutečně bych to dokázal?!?
Dokázal bych se snad vzdát vzduchu, který dýchám?!?
... ano, pro Tebe ano, já plačíc říkám...

Jako když hlavu sám sobě si stínám...


Jen už buď zas sama sebou -
rozvernou, otevřenou a zářivou...
Tou, do které jsem se bláznivě tak zamiloval
Tou, jež umí a rozdává svou záři dál


...
Pořád Tě miluju a moc
Autor Druza, 17.04.2009
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: Házté, FrankB
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... uf, tak to je tedy rana - moc se mi to libi!!!

17.04.2009 19:50:00 | FrankB

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí