Pod oblohou plnou souhvězdí

Pod oblohou plnou souhvězdí

Anotace: http://legendysouner-deku.blog.cz

Jsi nádherná jako luna v noci na obloze,
jakési prudké světlo z tebe vyzařuje,
to světlo mě do očí nepálí,
naopak pro ně je jako pohlazení.
To světlo mě bodá do srdce,
Které krvácí, krvácí láskou k tobě,
ta láska se podobá rozbouřené řece,
která mě pohltí prudce.
Při večerní procházce
vzpomínám na naše obětí,
Pod oblohou plnou souhvězdí.
Tak se vrať ke mně
a polib mě jemně.
Spřízněné duše to potěší
a rázem náš vztah zpečetí.
A můžeme noci trávit v obětí,
Pod oblohou plnou souhvězdí.
Třeba se to někomu bude líbit xD
Autor MarduX, 17.04.2009
Přečteno 357x
Tipy 1
Poslední tipující: wigi.sama
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pod oblohou plnou souhvězdí =o) To bych si tak přála...

16.08.2009 16:46:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí