Je to jedno

Je to jedno

Anotace: .................

když nemůžeš uchopit můj hlas
a sníh ti roztaje na zápěstí
a teplý steče vráskou na tvé dlani
a život tě vede jednou z divných cest
v dálce se ztrácíš

z rozdrcených hvězd
zkoušíš vykřesat
plameny objímání
----
jsou noci, kdy hledíš do prostoru
černých světů
sliby neznamenají nic
bříškem prstu putuješ
po mapách cizích těl

co je to láska
jsi dávno
zapomněl
---

sype se horký vítr
v čase návratů
někdy je už jedno
co bude dál....

čí ústa mlčí
v němé křeči
- a kdysi přísahal
--

zahoď své šaty
a touhy - zbav se jich
zapomenout
to není hřích
-

déšť znovu smývá
tvou novou podobu
to už tak bývá
začneme - odznovu
Autor Verena, 17.04.2009
Přečteno 328x
Tipy 42
Poslední tipující: vodnař, Kapka, Raduzk, Holis, spare, labuť, enigman, Radek.oslov.Šafárik, Mounkey, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jsem ráda, že jsi se mi objevila ... ST!

12.05.2009 22:42:00 | Kapka

Moc hezká, Ty prostě umíš:ST

24.04.2009 11:51:00 | Holis

Pěkný obsah!

18.04.2009 14:46:00 | Mounkey

Nadějný konce, působivý obsah, hodně myšlenkový, svým způsobem pro mne bolavý... ST! za upřímnost.

17.04.2009 22:15:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí