Trochu

Trochu

Anotace: ...nasládlá

Trochu chladno do chodidel,
v garáži sto let stará hřídel,
točí se skrze nebe,
tak mi sny sakra neber!

Trochu rosy na vodítku
a matka říká dítku výtku,
že ani krásně věčné snění
život nezmění, nezmění...

Tak jen pojď, pojď si hrát na to že ano...
Vím, vím, netrhat růži bláznem požehnanou,
růži planou...

Trochu písní zmrzlo na rtu
a tulák obrátil svou kartu,
a na ní růže místo srdcí,
a místo lidí pláčou vlci...

Vím, však pojď, pojď si zpívat píseň obehranou...
Smíš, smím, smíme trhat růži požehnanou,
přetrhnout lano...

Trochu zvadly tyhle růže
a láska je dětský bůžek
a místo lásky sedm slibů,
ty písně o plážích v Malibu...

Smím vědět, že tu růži vítr odvál stranou...
Chtít zase mít tu lásku požehnanou,
přetrhnout lano...
Autor voedor, 18.04.2009
Přečteno 311x
Tipy 11
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., enigman, Dota Slunská, Tacca, nejsembásník
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

utržená...

18.04.2009 20:50:00 | enigman

..tip je Tvůj..líbí..:-)

18.04.2009 09:11:00 | Tacca

ST!
Láska trhá i na nejsilnější lana!

18.04.2009 08:48:00 | nejsembásník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí