Tajemství

Tajemství

Anotace: Láska je pouze objev vlastního JÁ u druhých a potěšení z tohoto objevu!!!

Toulám se ulicí osvětlenou lampami,naslouchám vlastním krokům,tiše padá sních. Studí a taje ve Tvých dlaních,jako už tolikrát. Zmrzlá rosa Ti v očích jiskří,čekajíc na příběh,kde štěstím roztaje a v slzách se skoulí. Díváš se z okna na zaváté stopy a vzpomínky už nepohladí. Rty se Ti chvějí,čteš si jednu větu znova a znova. Cítíš,že tajemství mezi řádky je nadějí,jenž nedává Ti spát. Našla jsi se a já,Tě i přes moji velkou životní prohru prosím-zapal svíčku a výměn Tvou vločku na řasách,za šťastný úsměv. Neboť víš,že vše v životě má svůj hluboký smysl a svůj cíl.
Autor Rebelka21, 18.04.2009
Přečteno 298x
Tipy 1
Poslední tipující: Marupiara
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň-nebáseň,ale po obsahové stránce velmi poetické.Piš,volíš pěkná slova i přirovnání,časem zvolíš i formu.

22.04.2009 08:56:00 | Marupiara

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí