Nejpřitažlivějšímu princi...

Nejpřitažlivějšímu princi...

Anotace: pár slov od srdce, jak bylo včera a jak mi je samotné dnes dopoledne...

Kolena v rozpacích
přitisklé na hrudi
.
krabička cigaret
hozená v odpadcích
.
a smutek deště
z oblohy si vlaje
.
byla jsem se podívat
do imaginárního kraje
.
do fantazijní pohádky
to co neznáte z reklamy
.
ruce do saténu, do látky
při orgasmové slasti
.
zapalovač pod stolem
a prázdná sklenička od likéru
.
je mi líto že po tobě tu jen
zůstala vůně bez parfému
Autor eery, 18.04.2009
Přečteno 350x
Tipy 6
Poslední tipující: Faist, Kubino 2, enigman, Jana M., Kristine Clary-Aldringen, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí