Slza v kapradí

Slza v kapradí

Anotace: ...konečně první vlastní podařená písnička...

Tvůj žal je v srdci mém
tvůj smích já cítím
vidíš co jsi způsobila,
kde je tvé bytí

R1:
Kdy už to pochopíš, kdy už mi zavoláš, kdy už mě políbíš?
No tak hej hej, nevidíš, neslyšíš, necítíš?

Tvá krása je jako hedvábí
tvé slzy z dálky vidím
čekám tě u zábradlí
a trošku se stydím

R1:

Básně ty já, píši ti rád
jsem přeci tvůj kamarád
vždyť já, mám tě rád
dnes, a už napořád

R2:
No tak hej hej, usměj se, zazpívej, zamávej
no tak hej hej, nádhernou pusu, tu mi dej

večer když já jdu spát
mrknu na tvůj barák
i když v něm nyní nejsi
tak zítra v něm budeš spát

R3:
No tak hej hej, kup mi ji, studenou, točenou...
No tak hej hej, šmoulovou, či třeba kouzelnou...

(na písničkách nesnáším, když mají stejné refrény...)
Autor saxjirka, 18.04.2009
Přečteno 441x
Tipy 2
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí