Nachový květ

Nachový květ

Sedící na pramici
pozorujíc krásu
Nachová květina
s touhou u klína

vadne

letmé pohledy
Lektvar Šamana
bylinky lásky
Líná mlha
povalujíc se
v náručí
mnicha

Nápoj uvolnění
Uplakané deštné pralesy
ve středu
terč
Bez šípu
v nebeském oku
měsíce

Odrazy jezera
křišťál čistoty
tančící kulisy
co nebojí se
Nahoty

Plátno batikované
krví za obdiv
S otiskem mého
srdce
na památku

Vůně květiny
pod zamrzlou hladinou
procitá

parfém přikryl
aroma Ceylonského čaje
Tvůj šat nebem vlaje
roztoužená bouře
pářících se hadů
a lekajících ryb
vrcholí

Pramice praská
stářím a pod tíhou
nevolí

Usínáme pod ledem
jezera
posloucháme chóry
mnichů

Na nic nemyslíme
když jsme tu v objetí
v tichu

a pijeme šálek
neviditelnosti

Vlnky si tančí
Šaman zmizel
jezero z hedvábí
obléklo čas

z mešit se ozývá
naděje hlas

Nachový květ
pomaloval nebe
Písní pro Tebe

dráhou poznání
do sedmého nebe

Trefíš?
Autor padající do neznáma, 18.04.2009
Přečteno 334x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, Helena Sládková, zlomeny srdce, NikitaNikaT., Petbab, Bíša, Lenullinka, enigman, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už padám taky.. za svýma slzama.. znají cíl

19.04.2009 01:24:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí