Bolí to

Bolí to

Anotace: jen bolest potkávám ale můžu si za to sám

Zamiloval jsem se hluboce,
ja utopil se v ní velice.
Co z toho když v jejím srdci není místo,
co z toho mám mít,
kam teď já mám jít?
Co dělat mám?
Já se vždy jen upoutám.

Nevím teď řádky jí píši,
ty řádky, které ona si niky nepřečte.
Jak chtít něco co už někomu patří?
Bože mé srdce snad shoří.
Já už nevím co dělám špatně.
Je to tím, že píšu básně?
Je to tím, že jsem jiný?
Je to tím, že mi nejsi cizí?
Je to tím, že lásku ti chci dát?
Já se s tebou chci jen smát
a v zimně tě hřát,
chci ti být oporou
a ne černou oponou.

Říkám pravdu potkat tě pro mě bylo štěstím.
Ale co, já asi jen pořád sním.
Jsi pro mě spásou, jsi pro mě vším,
ale bohužel ty to určitě víš.
Jen to asi neřešíš....

Promiň, že jsem přišel k tomu baru
a z úst jsem vůbec vypustil slovo ahoj,
promiň, že jsem tě potkal,
promiň, že jsem si myslel, že tak pěkná holka může být sama.
Dopustil jsem se chyby a pustil si tě pod kůži,
ale nejhorší je že teď se cítím jak na posteli z růží.
Samé trní provází můj život a když konečně mi svět neukáže záda
a já v tobě najdu víc než kamaráda.
Zase to krásné v smutek a žal se promění,
proč tohle všechno tak smutně zní?
Autor Li_on, 18.04.2009
Přečteno 464x
Tipy 1
Poslední tipující: Kallkaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

stojí za to věřit svým snům...on a já potkali jsme anděla,ten pohled,ty oči padám hluboko všechno se mnou se točí!ten anděl právě vystřelil svůj šíp,určitě se splet-promiň-příliš pozdě na útěk.Omyl nebo hloupý žert?!Už kdysi dávno na mě vystřelil.Šíp pronikl hluboce mířil přesně,jako kdysi- přímo do srdce!A od té doby mám ve svém srdci šípy dva!Příliš to bolí,křičím došel mi hlas tak tiše šeptám:"Lásko chci tě zas"..Některé sny trvají jen krátce,skončil i ten můj a já za něj děkuji,protože ten kousíček štěstí co naplnil mou duši mě bude hřát už napořád!Přeji ti ať i ty potkáš svého anděla a ať je to napořád!!! Jsi moc fajn!

07.05.2009 15:26:00 | Fítko

Vím, jak Ti je..přeju pevný nervy..

20.04.2009 12:09:00 | Kallkaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí