30x

30x

Anotace: tolikrát jsem byla nešťasně zamilovaná,

Tolikrát jsem se bála
zbytečně.
Tolikrát jsem se ztrapňovala
k smíchu to je.
Tolikrát jsem byla odmítnuta
jak domino padala.
Tolikrát jsem měla depku
roztříštěnou lebku.
Tolikrát nikdo nereagoval
jsem snad nekrofyl?
Tolikrát jsem neuslyšela chtěný hlas
já mamlas.
Tolikrát jsem hypnotizovala
plán snů taktizovala.
Tolikrát jsem si budoucnost představovala
dávala směšný naděje.
Tolikrát jsem někoho milovala
schopnost milovat si pro dalšího nechala
Autor Manfred Q, 18.04.2009
Přečteno 309x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí