Chci, ale nemám komu

Chci, ale nemám komu

Anotace: Teď už ji naštěstí mám ;)

Chci napsat dopis nebo báseň -
Dopis se srdíčky kolem a oslovením "miláčku"
Báseň, kde by slova tvořila citům jenom omáčku
Chci napsat báseň nebo dopis,
ale nemám komu...

Chci dívat se na ruce a na oči -
Na ruce, které před chvílí byly v mých vlasech
A na oči, hm, ty oči o nedozírné kráse
Chci dívat se na oči a na ruce,
ale nemám komu...

Chci věnovat své srdce i myšlenky -
Svoje srdce, co nejspíš ani za moc nestojí
Myšlenky, že my dva budeme navždycky svoji
Chci věnovat své myšlenky i srdce,
ale nemám komu...

Chci dát pohled do očí a růži -
Pohled, který nepotřebuje komentáře
Nejhezčí papírovou růži ze svého bestiáře
Chci dát růži a pohled do očí,
ale nemám komu...

Chtěl bych tě líbat a milovat -
Líbat tak, že bych nemohl z toho v noci spát
A milovat tě, myslet na tebe, mít tě rád
Chtěl bych tě milovat a líbat -
- ale nemám tě..!
Autor Paulie, 18.04.2009
Přečteno 474x
Tipy 5
Poslední tipující: Terror.Angel, NikitaNikaT., strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Díky za vřelé přivítání ;)

20.04.2009 14:59:00 | Paulie

Vítej na Liter.cz!

Pěkný start, hezké vyznání, upřímné a žádoucí.

19.04.2009 13:05:00 | NikitaNikaT.

já chci taky někomku psát... :'(
přeju ti to ;)

19.04.2009 08:47:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí