Panenka

Panenka

Anotace: Možná to někoho přinutí k zamyšlení...

Jsem panenka na hraní - mrkací a s vlásky,
co má ve svém tělíčku taky kousek lásky...
Ti, co si mně chovali, když jsem byla nová,
něčeho si nevšimli - umím říkat slova!
Jsem panenka mluvicí - skoro jako živá,
co když klíčkem otočíš dokonce i zpívá
a když dáš ji naruby, uslyšíš ji plakat -
paneneka, co nechá se ke hrám lehko zlákat.
Ti, co si už pohráli - vyškubali vlásky,
něčeho si nevšimli - toho kousku lásky...
Autor melanie, 18.04.2009
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: OBublinka, Kapka, Házté
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...ST !

19.04.2009 00:33:00 | Házté

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí