Jen milovat - toť slabé slovo

Jen milovat - toť slabé slovo

Anotace: A můžeš za to ty lásko..

zpíváš na mou počest
a krásu mou vyzdvihuješ k nebi
jsem pro tebe jediná ze všech
to všichni dobře vědí

jsi jako anděl který se zjevil
všechno na světě bys mi splnil


nechceš aby i ublížila
nechceš abych tě upustila
ale ani já to nechci
vždyt bych to nepřežila

milovat znamená někdy hodně málo
Autor Dedillope, 19.04.2009
Přečteno 548x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí