Mívám chuť

Mívám chuť

Anotace: ...hrát si se slovy, i když mi není do hraní...

Sbírka: PISTOLNÍKOVI

MÍvám chuť
ŠOkovat tě
VItálním náporem svých emocí

zaMÍchat slova a fantazie
paŠOvat polibky do žalmů
záVIdět bosé nohy mrakům

nezloMÍm nad tebou hůl
pohorŠOvat se tvými sliby
to očiVIdně neumím

tak často MÍvám chuť
tě mást a ŠOkovat
nepředstaVItelným odmítáním

pak už jen naMÍřit
a tak se revanŠOvat
za všechna proVInění

Co vlastně láska uMÍ?
odpustit třeba i ŠOvinismus
který pro slzy neVIdí

Tak snad ta naděje ještě neuMÍrá
A já jen tiše zkouším prohlaŠOvat
že i slzy můžou kámen roztaVIt
Autor Bardot, 19.04.2009
Přečteno 364x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Supr, zajímavý nápad a dobré zpracování.

19.04.2009 11:19:00 | Jana M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí