Snění II

Snění II

Anotace: ... dnešní sen ...

Na dnešek měl jsem krásný sen,
Krásnější než nejslunečnější den,
Viděl jsem sám sebe - stár jsem byl
Velice stár a málo již měl jsem sil.

Ano i tak byl ten sen z nejkrásnějších
Kéž bych měl i mnoho podobných dalších
V tom snu totiž na lavičce po mém boku
Seděla jsi Ty a laskavě hladila mi ruku.

A tak spolu zestárli jsme v tom snu
Odpočívali si v stínu košatého ořechu
... a byli jsme spolu... a šťastni...

Na dnešek zas měl jsem krásný sen
Žádní havrani, žádná tma, krásný pocit jen
Ano, v mém srdci zůstaneš na věky...
Autor Druza, 19.04.2009
Přečteno 484x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, Radek.oslov.Šafárik, Kapka, FrankB
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc se mi líbí...ST !

17.05.2009 15:37:00 | Házté

krasné snění.TIP

10.05.2009 17:51:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí