Kdy je správný čas

Kdy je správný čas

Anotace: ......... :/ ...........

Zrádné skoky
Vůně která bolí

Sušené banány v misce
Chápat to jde velice těžce

Jednou pochopíš
Jeho srdce uchopíš
Políbíš ho...........
........a vrátíš mu ho zpět

Nedotčené
Žijící
Umučené,
bolestí

Je už pozdě
On to pochopí
Vždy bylo moc brzo a ted je moc pozdě

Tak kdy byl ten správný čas?
Za okny je znovu mráz
Který sevře tvé ruce teplé
A zmrazí tvé city jasné

Vykřikneš
Lekneš se
Přemýšlíš
Domýšlíš
Zoufáš.........
Troufáš.......
......a doufáš, že to dopadne..........
Autor PoeziGirl, 19.04.2009
Přečteno 374x
Tipy 12
Poslední tipující: Tomáš Přidal, Bíša, enigman, jedam, Thesssinka, Kapka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kdykoliv...

20.04.2009 17:56:00 | enigman

ST! něco mi to připomnělo, něco z mého života, je to tak reálné... ST!

19.04.2009 13:16:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí