skoro ráno

skoro ráno

Anotace: tý na kterou teď čekám a bez který je mi smutno i ticho .

moje duše pomalu osychá
politá vínem
a snad i ta tvoje, nevím
sotva se dívám, právě svítá
promiň to sem nepatří
pod postelí válej se sklenky
potichu, bojej se cinknout
už nevím, z který jsem pil
je to jedno, já vím
tvý a mý jméno
zůstalo někde v tý prázdný láhvi
punčochy zamotaný přes pelest
jako by chtěly něco říct
na slova je moc brzo
nebo pozdě
mám v tom zmatek
venku začíná vítr
dívám se, jak šťouchá do záclon
ze zvědavosti nebo jen tak jako vždycky
povlečení trochu studí do zad
ležím jen tak, je mi ticho
a trochu smutno, já vím, že by nemělo
taky proto to jen šeptám
dívám se a ty to neslyšíš
dívám se, jak si motáš vlasy kolem prstu
o něčem přemýšlíš, je ti to vidět na očích
ještě mám teplý srdce a ty?
dívám se jak dejcháš
čekám, že každou chvíli začnou bít hodiny
a já začnu ty chvíle počítat
až se dočkám tý
kdy si umřeme
Autor kulishak, 21.10.2005
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí