Mäkkou tuhou

Mäkkou tuhou

Anotace: ubehnúť trať medzi narodením (to sme nezavinili) a smrťou (tomu nezamedzíme).

mäkkou tuhou
obrys kriviek tvojho tela
bázlivým slovom
duše dno

bielou stuhou
osud čiar z leporela
ťaživým zbohom
čierna noc

veď to si chcela
labuť moja biela
láska už
odletela

veterným vzlykom
smrť vtačím krikom
spolu nám
hladí tvár

agd©jordan
with music :
http://www.totem.cz/enda.php?a=111129
Autor poetor, 21.10.2005
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí