Měla jsem sen

Měla jsem sen

Anotace: Co říkám teď se týká i zítřka

Sbírka: Pupu - mimi - haji

Mela jsem sen a dlouho jsem ho snila
všichni mi tvrdili,
že růžové brýle jsem si nasadila.
Co jsem ale dělat měla?
Přes všechny ty řeči, jsem si radit nenechala.
A tak žila jsem, jak jsem žila
co nadělat se dá?
Své sny jsem si stále připomínala,
však časem trochu zašedly.
Ale stále se vpíjely do mé němoty
samoty opuštěné společnosti.
A stále jsem kohosi po boku měla
a tak jsem časem ty své sny zaprodala
opustila
a před světěm uzamkla
a nic dovnitř ani ven nepustila
A tak jsem žila,
možná to smutně zní,
co ale nadělám
když není nikoho, kdo mé sny naplní?
A pak najednou,
jako když onluhu protne blesk,
stojíš předmnou ty
a ja najednou nemam slov
Jak kouzelným proutkem
ty dveře a komnaty zotvíráš
a cerstvým vzduchem z tvého světa
tam vyvětráš.
Stojím jak opařená a nevím co povídám,
nevím jak vypadám,
nevím zhola ale zhola nic
a ty odkrýváš mě sebou samým
stále víc a víc,
co ti na to říct?
Snad - že jen chci vyt s tebou a stále tě poslouchat , povidat si o věcech, které nás spojují
Jen tak vedle sebe ležet a dívat se
kam naše myšlenky putují.
Otevřel ses mi a tím si otevřel mě
a já vím, že nebylo marné snít
svoje sny, ted je v dlaních držím
a do tvého srdce je vkládám
Nemusí se bát,vím přesně co dělám
a že ty jsi ten koho hledám.
Tak snad už se naztratíš nikdy a nikde,
protože jsi víc než poklad, než moje srdce
dávám ti duši i život, dyž držím tvoje ruce
Prostě tě iluji jak nikoho na světě
jako samusebe i víc než to
a poprvé v životě nebolí tö.
když dívám se ti do očí
tak vidím tam sebe
když hladím tě po tvářích
tak jak kocour předeš
ráda jen tak si s tebou o hloupostech povídám
a vím že ti trapná nepřipadám.
nemusím si před tebou na něco hrát
za něco se schovávat
protože vím, ýže ty mě vždyxcky budeš chápat
a ve všem potporovat
Jsi to co jsem celou dobu hledala
a klidně bych se za tebe i provdala
protože dokážu si z fleku představit
jak vedle tebe svůj život prožít
být s tebou v padesáti
sedět před naším krbem
a vědět že naše srdce stále bijí v tom druhém
Seš celej já,
žádná moje půlka
a já vím
co říkám teď, se týká i zítřka.
Autor CubbaLibbre, 20.04.2009
Přečteno 575x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí