Jen a jedině s M. jedné jediné zimní noci

Jen a jedině s M. jedné jediné zimní noci

Anotace: napsal sám život, můj... jeho. Ve vteřině věčnosti života Život náš... pro něj milé setkání... pro mne nekonečné dny samoty a zklamání

I když unavená, přesto štastná v každé chvíli, kdy mohu říci " zbožňuji Tě", usínám... usínám v Tvé náruči... Procitám snad ze strachu, že to byl jen sen, ale... jsi tu. A spánek mě opět zmáhá. Hezky a bezpečno je v Tvé náruči. Cítím Tvůj dech, cítím Tvé objetí. Jemný závan vzduchu, šeptáš mi do ucha... ach ne, ten mrazivý pocit vzrušení, jak běží mi po zádech... Chci blíž, chci k Tobě, chci Tě cítit a vědět, že jsi tu pro mne a já pro Tebe. ... Procitám, snad ve špatné chvíli nebo době. Nejsi tu a já vím, že měla jsem si víc vážit té jedné noci, té chvíle, vlastně každé chvíle. Cenné jsou okamžiky, které vrátit nelze i když chceme. Osudu poroučet nemůžeme...
Autor Yersinka, 20.04.2009
Přečteno 345x
Tipy 3
Poslední tipující: jesterka, Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím s Ane :-)

22.04.2009 15:08:00 | kroužek

Zajímavá básnička. :) Vítám tě na Literu! Ale kdybys ten text upravila do odstavce (jako pravou báseň) bylo by to ještě lepší! Dávám Tip!

20.04.2009 18:08:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí