Výběr kluků

Výběr kluků

Anotace: Kde a jak poznat toho pravého, to se ptá každá z nás určitě a tahle básnička je právě o tom :)

Rytíř ve zlaté zbroji
nebo kluk ve škodovce či na harleyi stroji,
dívky mají velký výběr,
ve škole, na ulici nebo stránce liter.

Je tolik možností,
ale také pozor,
než navážete s klukem hovor.

Prohlédněte si ho pěkně
od hlavy až k patě
a také jestli nepadají mu gatě.

Když je moc uhlazený
a říka vám krásná slovíčka,
od toho rychle pryč,
to bude jistě na vás fintička.

Nebo jak je od bláta
a vede vulgární hovory,
ten leda chce, abyste s ním
šla kopat brambory.

Nejlepší zdá se mi ten,
který se usmívá,
když vás vidí
a má rád zvířata a hlavně lidi.

Podá vám ruku,
když upadnete
a pomůže s tím,
co nesvedete.

Nechce vás mít hned v posteli
a není samá hubička,
to je ten pravý,
by řekla moje babička.

...a jak jistě všichni víte,
babičky, rodiče a pan farář,
mají vždycky pravdu :)
Autor BARBYE, 20.04.2009
Přečteno 344x
Tipy 5
Poslední tipující: chroust17, NikitaNikaT., snupicek, Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná ze života :-) Jen s tím farářem nějak nemůžu potvrdit :o)

29.05.2009 05:42:00 | chroust17

Celkem vtipná, humorná báseň, ale s velkou pravdou. :o)

24.04.2009 16:52:00 | NikitaNikaT.

nádherná básen doopravdy jst mi tím moc pomohla

20.04.2009 19:31:00 | kávěnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí