Fay..

Fay..

Anotace: 146 letadel..

Prokousla jsem ti krk
a zvolala skz:
,,Slíbils,že neumřem!"

,že vždycky budu fay..
,,Taneční sólo v dešti,jen pro moji vílu!"
Nehty pod kůží a vzájemné objímání řas..

Beru zpět smlouvu o štěstí.
Má křídla dávno máš..
Tak mě nenuť rozpoštět hůlku./v roztoku slz/
Autor Gabriel - Sinóda, 20.04.2009
Přečteno 355x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí