Miluju..

Miluju..

Anotace: bohužel..

Ty podal jsi mi ruku,
byli jsme od sebe vzdáleni pár kroků.
Pak jsi zrušil i tu mezeru, co mezi námi byla,
a mně se kolena podlomila.
Tancovali jsme spolu tělo na tělo
a mně se od Tebe tak nechtělo.
V Tvém objetí cítím jistotu a bezpečí..
Když zvednu svůj zrak a dívám se Ti do očí,
celý svět se se mnou zatočí.
Moje srdce udělá kotrmelec
a já si říkám-tak to je konec-.
Teď už s určitostí vím,
že co cítím, nezměním.
Jsi ten pravý, jsem si jistá,
ale happy end se nechystá.
Ty jinou miluješ,
se mnou nikdy nebudeš.
Autor Kallkaa, 20.04.2009
Přečteno 794x
Tipy 6
Poslední tipující: Agniezka, strašidýlko-střapatý, malý lachtánek, Druza
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

hm..znám to..ale snad to přejde časem...smutný,noo...chjooo

14.05.2009 17:35:00 | Agniezka

au, to mě mrzí... ale tohle nebyl ten pravý, ten teprve příjde

24.04.2009 06:27:00 | strašidýlko-střapatý

Někdy se stane, že se nadějě nevyplní, ale věř, že v Tvém případě to třeba bude jinak...

22.04.2009 19:31:00 | malý lachtánek

... nadeje umira posledni...

22.04.2009 12:07:00 | Druza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí