... Hrdá láska

... Hrdá láska

Anotace: Ukázka mí láskyplný arogance

...Sakra
přestaň!!!!....


....Sesadili mě z trůnu!!.....

Mě!
Hrdou intrikánku!


Přestaň se mnou zacházet
jak s hračkou
jen pro radost!

To je moje role!!

Někdy jsem tvá jediná..
jediná.. nevinná...

Ustříhla bych si řasy
jen aby to bylo znovu..

Zoufalecky
zoufalecky
pokrytecky

Sakra
lásko
Chci tě vzít za pačesy
a ukázat ti vyjimečnost svou

A ty si se mnou hraješ
Plyšová hračka..
Jenže z tý si už vyrost
víš?
Tohle není opravdový.
Sakra

Prý jsou tu i "větší" věci
co může být důležitější než já!

Tak
jak
to sakra
děláš

.....první co vzdoroval....


že tím víc po tobě toužím..??
Autor Thesssinka, 20.04.2009
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Juraj Hrom, Chancer, Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...tak dobre vyjadrená úprimnosť...skvelo

21.04.2009 03:35:00 | Juraj Hrom

Bez arogance nelze milovat ;-)
Nemůžu si pomoct, ale líbí se mi, když ve svých básních "křičíš" třeba "....Sesadili mě z trůnu!!....." prostě jsi klasa! A já šílený fanoušek Tvých vykřičníků :-))

20.04.2009 22:10:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí