Malá lesní víla

Malá lesní víla

Anotace: dokončeno, či ne..sám nevím. zase trocha inmprovizace, mozek si člověk nevybere:)

++
Malá smutná víla, uprostřed pláně,
zlomená nožka, hnijící tkáně.

Malá smutná víla, v hlavě má bouři,
Pouze se dívá, jak život jí hoří.

Malá smutná víla, se slzami v očích,
neví kam se podít, neví co si počít.

Malá smutná vílo, pojď ke mě blíž,
jsem jen malý lesní mužík, však uvidíš.

Malá smutná vílo, neboj se už.
Bude nám spolu krásně, již nebude hůř.
Autor falling_tear, 21.04.2009
Přečteno 351x
Tipy 2
Poslední tipující: Judita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí